Anni Pedersen den 11-09-2015

Skolebuskørsel

Se vedlagte bilag.

4. årgang vinder DR-konkurrence

Først vandt 4. årgang opfinderkonkurrencen og gik direkte i finalen, hvor tre seje elever vandt over Tylstrup Skole i en micro-bit styret vandkamp.

To seje drenge forklarer DR's studievært, hvorfor de styrer i Fortnite-dans To seje drenge forklarer DR's studievært, hvorfor de styrer i Fortnite-dans
Du står op om morgenen og ved ikke, hvilket tøj du skal have på i dag. Men det er der råd for! Du har programmeret en micro-bit til at måle temperaturen udenfor og sende tallet til en micro-bit indenfor, der viser dig hvilket tøj på sin skærm. Sådan var ideen, der vandt opfinderkonkurrencen og bragte Gandrup Skole til finalen på Nordkraft. En finale i at fylde modstanderens vandkar så meget at en micro-bit springer en ballon og hælder al vandet ud over en elev fra den anden skole. Og på trods af tekniske problemer, var det tydeligt at Gandrup Skoles elever vandt. Godt gået, fjerde årgang!

Besøg Gandrup Skole på Facebook

• 29-10-2018